Mindfulness Yoga Bibliotheek   Ervaar je veel onrust en stress. In de yoga Bibliotheek staan meer dan 70 lessen met yoga en ontspanningsoefeningen. De yoga oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. Ze helpen je van onrust weer in rust te komen.

 

Alma Baaij Samsarayoga nieuwsbrieven

Alma Baaij

Beter slapen met Quantum Touch

Tip 4

Beter slapen met Quantum Touch

12-11-2020

Quantum Touch en het zelfherstellend vermogen

Ons lichaam zit prachtig in elkaar en heeft een zelfherstellend vermogen..Bijvoorbeeld als je in je vinger snijdt gaat je lichaam hard aan de slag om de schade te herstellen. De wond geneest, je huid vernieuwt en na een paar dagen is de snee helemaal weg. Wonderlijk toch! Soms is het lichaam van slag, uit balans en is ook het zelfherstellend vermogen verstoord. Quantum Touch is een prachtige methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer te activeren.

Energie die werkt

Heel vaak hoor ik mensen die nog nooit met Quantum Touch in aanraking zijn geweest dat ze het niet goed begrijpen of er niet in ‘geloven’, omdat het niet tastbaar is. Terwijl het grappig is; iedereen heeft een mobiele telefoon, daarvan weet je vaak ook niet hoe dat nou precies werkt. Met je telefoon kun je verbinding maken met b.v. iemand in Amerika, terwijl er geen snoer aan de telefoon zit. Hoe werkt het dan? We denken er niet eens over na. Het is ook niet nodig  om dat te weten. Als het maar werkt. En dat doet het.

Zo werkt dat ook bij Quantum Touch. Het heeft alles met energie te maken en daar weten we eigenlijk niet veel vanaf. Bij een Quantum Touch behandeling gebruik ik mijn aandacht, adem en visualisatie. Het is niet ‘zichtbaar; wat ik doe, maar wel voelbaar. Mensen geven vaak heel duidelijk aan wat ze merken en ervaren tijdens een behandeling. Het is niet van belang om te weten hoe het werkt. HET WERKT.

Beter slapen met Quantum  Touch

Als je niet goed kan slapen, kan ik met Quantum Touch je lichaam helpen de verstoringen die dat veroorzaken los te laten. Door Quantum Touch gaat het lichaam zijn natuurlijke balans weer vinden. Je merkt dan tijdens de behandeling dat de spanningen in het lichaam loslaten. Je gaat weer meer ontspanning voelen. De gedachtestroom wordt weer rustig en je slaapt weer prettig.

Quantum touch

Jij kunt het ook

Het is ook zo mooi dat iedereen eigenlijk kan Quantum Touch-en. Als je voor een behandeling bij mij komt dan leer ik je graag hoe jij dat zelf kunt doen en toepassen. Zo kan je jezelf helpen en ben je niet afhankelijk van mij.

Quantum touch is een zachte effectieve methode voor (zelf)genezing met als uitgangspunt dat alles energie en dus trilling is. In mijn praktijk zet ik Quantum Touch in bij met mensen met fysieke en-,emotionele klachten. Ook werkt Quantum Touch vaak erg heilzaam bij allergieën. Behandelingen kunnen fysiek gegeven worden zoals op de foto, maar ook op afstand en via videobellen, wat wel zo fijn is nu we vanwege de maatregelen minder mogelijkheden hebben voor  fysieke afspraken. Bel gerust als je meer wilt weten over wat ik met Quantum Touch voor jou kan betekenen.

En wist je dat Quantum Touch ook bij dieren zeer goed werkt.

Wil je ervaringen van mensen lezen die al eens een Quantum touch behandeling hebben gehad, kijk dan onder aan de pagina van Quantum Touch bij de reviews  https://samsarayoga.nl/?page_id=1729

GRATIS ONTSPANNINGS
OEFENING

Ja graag!

0 reacties

Nieuwsbrief en kadootje

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Poortmolenstraat 6
1333 BL Almere
Mob: 06-83227878
KvK: 32151011
BTW NR NL001126803B02

© Samsarayoga | website door Denise Noya