Mindfulness Yoga Bibliotheek   Ervaar je veel onrust en stress. In de yoga Bibliotheek staan meer dan 70 lessen met yoga en ontspanningsoefeningen. De yoga oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. Ze helpen je van onrust weer in rust te komen.

 

Quantum Touch

Een zeer snelle en effectieve helingsmethode.

Jouw lichaam zit prachtig in elkaar en heeft een zelfherstellend vermogen. Denk maar eens aan wat er gebeurt als je in je vinger snijdt. Na een paar dagen is de vinger weer genezen je huid vernieuwd en de snee is weg. Soms, bijvoorbeeld door spanning en stress, raakt het zelf herstellend vermogen verstoord. Met Quantum Touch activeren we tijdens een behandeling dat zelfherstellend vermogen van je lichaam weer. Ik behandel je door samen met je te focussen op jouw lichaam. Ik gebruik daarbij bepaalde ademhalingstechnieken en visualisaties. Na de behandeling verminderen je klachten of verdwijnen deze zelfs.

Quantum Touch is een zachte effectieve methode voor (zelf)genezing met als uitgangspunt dat alles energie en dus trilling is. Wil je weten of Quatum Touch voor jou helpend kan zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Quantum Allergy

Effectieve methode tegen allergie

Allergieën verstoren je balans. Dat is zo met alles, inclusief iedereen die in je allergie zit. Dit kan zowel fysiek als emotioneel zijn. Door bewust erbij stil te staan in combinatie met een ademhalingstechniek terwijl ik op je rug een lichte massage geef, wordt het lichaam als het ware “gereset”, het laat los wat jou verstoort. Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat of wie als verstoring wordt gezien.

Quantum Share

Deze behandeling wordt gecombineerd met de Quantum Allergy en Quantum Touch.

Quantum Share is een prachtige methode om de oorzaak van  verstoringen bij  baby’s, kleine kinderen en dieren, die niet de mogelijkheid hebben om duidelijk te maken wat er aan de hand is, te vinden en op te lossen.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
– Nikola Tesla –

Quantum Touch  kan je voor verschillende klachten in zetten, zoals:

 • Fysieke klachten
 • Pijn aan spieren en gewrichten
 • Hoofd-, nek-, schouder en rugklachten
 • Overbelasting
 • Klachten na een operatie
 • Verstuikingen
 • Ontstekingen
 • Allergie
 • Vliegangst
 • Wagenziekte
 • Allergische reacties
 • Hooikoorts
 • Hoogtevrees
 • Relatie prive/werk
 • Emotionele klachten
 • Verdriet
 • Stress
 • Paniek
 • Burn out
 • Slaapstoornis
 • Angst

Behandelingen kunnen zowel fysiek als digitaal gegeven worden, via FaceTime, Skype, Watts -app video.

Quantum Animal

Quantum Touch is een zachte manier om heling bij dieren te bewerkstelligen.

Quantum Touch behandling kan pijn verminderen, ontstekingen sneller doen genezen, stress wordt verminderd en dieren worden rustiger en komen weer in balans.  Quantum Touch is samen te gebruiken met Quantum Allergy. Bij dieren een mooie combinatie. Het is prachtig om op deze manier met dieren te communiceren en hen te helpen. De behandeling kan gegeven worden wanneer het dier fysiek aanwezig is maar kan ook heel goed op afstand gegeven worden. Wil je daarover meer weten, neem dan contact met mij op en ik vertel graag wat ik voor jou en je (huis) dier kan betekenen.

Reacties cursisten

Alma Baaij ken ik inmiddels 20 jaar. Door mijn leven heen heb ik bij Alma zwangerschapsyoga, baby-massage en mindfullnes yoga gevolgd en ervaren. In de afgelopen jaren heeft zij mij ook behandeld met Quantum Touch en essentiële oliën. Alma heeft het vermogen om op een heel fijne en toegankelijke manier, je bewust te maken van de helende energie die al in jezelf aanwezig is en ook met wat verstoort en opgeruimd kan worden zodat je zelf letterlijk weer ‘opgeruimder’ verder kunt. Maar ook haar liefde voor wat in de natuur aanwezig is en jou kan helpen en helen op je levensweg kan zij op een heel mooie manier toepassen. Alma vind ik een fijn mens. Down to earth. Ze neemt de tijd, heeft aandacht en humor. 

Syl (52)

Tijdens een pijnlijke periode in mijn leven ontwikkelde ik een auto-immuunziekte die alleen met zware medicatie onder controle kwam. Toen mijn leven in rustiger vaarwater kwam heb ik Alma gevraagd mij te behandelen met Quantum Touch. Niet alleen bracht haar behandeling inzicht in waar emoties en pijn in mijn lichaam lagen opgeslagen, de behandelingen ondersteunden ook het proces om mijn medicatie stap voor stap af te bouwen. Quantum Touch heb ik ervaren als een zachte helende behandeling die het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam weer het zetje in de juiste richting heeft gegeven.  

Jonah (49)

Toen ik ten einde raad was vanwege allerlei lichamelijke klachten, heb ik op advies van een vriendin Alma gebeld. Samen hebben we gekeken wat er allemaal speelde in mijn leven op dat moment en wat van invloed kon zijn op mijn fysieke klachten. Er was wel werk aan de winkel. Een combinatie van Quantum Touch en behandeling met essentiële oliën hebben mij enorm geholpen. Ik was eerst een beetje sceptisch over de oliën maar merkte eigenlijk direct dat het effect op mij had. Ik vond het vooraf een beetje spannend om de stap naar Alma te zetten maar het heeft mij echt geholpen, ik ben een ervaring rijker en voel me stukken beter.

Nicky (44)

Quantum Touch helpt je helen, weer in balans te komen. Wij vragen Alma regelmatig om hulp voor onze dochter, ze is nog klein en kan niet altijd onder woorden brengen wat er scheelt. Dat uit zich dan bijvoorbeeld in veel woede uitbarstingen. Alma heeft daar al meerder malen geholpen en dan zien we onze dochter heel snel weer vrolijk rondspringen. Ook helpt ze met onze kat door Quantum Touch, deze pikt snel stress op in huis, wat betekend dat ze nachten voor de slaapkamerdeur zit te miauwen. Dat is  niet goed voor de nachtrust! Maar meestal is dat over na een of twee behandelingen. Dan keert letterlijk de rust terug in huis. Nog een fijne bijkomstigheid voor een druk huishouden als dan van ons. Dat je voor een behandeling niet fysiek naar Alma hoeft te gaan, het kan ook via videobellen of aan de hand van een foto. 
Kristien (38)

 

Via een goede vriendin kwam ik in contact met Alma. We houden we al langere tijd een hormoon in mijn lichaam onder controle.Eens om de zoveel tijd laat ik Alma mij daarvoor behandelen. Tussendoor behandel  ik ook mijzelf, nadat Alma mij dat heeft geleerd. Met als resultaat dat ik geen medicijn meer hoef te gebruiken, maar daar wel voor onder controle blijf bij mijn arts. Toen voor het gedrag van een van mijn katten geen medische oorzaak kon worden vastgesteld, besloot ik Alma in te schakelen. Zij kwam via het testen erachter dat de kat op emoties reageerde van huisgenoten. Ook de katten behandel ik nu zelf. Ik zal Alma blijven bezoeken  of om hulp vragen wanneer ik dat nodig vind.
Desiree

Praktisch

Locatie:
Poortmolenstraat 6
1333 BL Almere

Tarief:

Een consult duurt een uur. Kosten €65,00

 

Klankschaal Quantum Touch Samsarayoga

Ja ik wil weten wat QuantumTouch
voor mij kan betekenen?

 Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Nieuwsbrief en kadootje

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Poortmolenstraat 6
1333 BL Almere
Mob: 06-83227878
KvK: 32151011
BTW NR NL001126803B02

© Samsarayoga | website door Denise Noya